Kuvataidekurssit

Lasten kuvataidekurssit

Kuvataiteen kesäleiri 1 (7-13-vuotiaille) (TÄYNNÄ!)

ma-pe 5-9.6.2023 klo 10-14

Paikka: Untamontie 6

Hinta: 120e (sis. ALV. 24%)

Kuvataiteen kesäleirillä piirrämme, maalaamme, rakentelemme ja tutustumme monipuolisesti eri taiteen tekemisen tapoihin. Nautimme mielikuvituksesta ja luovasta tekemisestä yhdessä tutkien ja ihmetellen. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 7-10-vuotiaille lapsille ja kurssille mahtuu 10 osallistujaa. Välissä pidetään evästauko omin eväin.

Kuvataiteen kesäleiri 2 (10-13-vuotiaille) (TÄYNNÄ!)

ma-pe 12-16.6.2023 klo 10-14

Paikka: Untamontie 6

Hinta: 120e (sis. ALV. 24%)

Kuvataiteen kesäleirillä piirrämme, maalaamme, rakentelemme ja tutustumme monipuolisesti eri taiteen tekemisen tapoihin. Nautimme mielikuvituksesta ja luovasta tekemisestä yhdessä tutkien ja ihmetellen. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 10-13-vuotiaille lapsille ja kurssille mahtuu 10 osallistujaa. Välissä pidetään evästauko omin eväin.

Kuvataiteen harrastus 3.-6. luokkalaisille Veromäen koulussa (TÄYNNÄ! Ilmoittautuminen päättynyt.)

*************************************************************

Aikuisten lyhytkurssit

Miniryijykurssit

Ryijykursseilla suunnittelemme ja toteutamme omat miniryijyt. Opit tekemään tämän hetken trendikkäimmän taidekäsityön perinteisellä menetelmällä. Ryijyjen tekeminen on myös rentouttavaa puuhaa. Kurssi sisältää materiaalit ja pientä välipalaa. Kysy ryijykursseista kaveriporukalle tai etäkurssia elina.kral(at)gmail.com.

Hyvinvointia väreistä

Rentouttavassa työpajassa tutustumme akryylimaaleihin, väreihin ja perustekniikoihin. Maalaamme omat taulut, voimaannumme väreistä ja liikkeestä. Ilta sisältää materiaalit ja pientä välipalaa.